Overslaan en naar de inhoud gaan

Brug in bos deels ontmanteld door dieven

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 16:42

De stalen brug in het bos bij Kasteel Elsloo is het doelwit geweest van dieven.

Uit de brug is een van de stalen platen gestolen. Deze platen vormen het wandelpad, deels nog door het bos en deels over de beek.

Bizar
In een tweet noemt boswachter Niki Jasper de diefstal ‘bizar’. Het betekent voor Staatsbosbeheer een hoge kostenpost om dit te herstellen, zo zegt ze. Aan welk bedrag moet worden gedacht, vermeldt ze niet.

Video: L1

Afgesloten
Door de diefstal is de brug en een deel van het wandelpad voorlopig afgesloten. Het is onduidelijk wanneer de brug is hersteld en wandelaars weer vrij doorgang krijgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen