Overslaan en naar de inhoud gaan

Broodjeszaak op Woonboulevard weer getroffen door brand

Geplaatst opdinsdag 14 augustus 2018 - 6:21

Broodjeszaak Coffee & More op de Woonboulevard in Heerlen is in de nacht van zondag op maandag opnieuw getroffen door een brand.

De zaak heeft dermate veel schade opgelopen dat hij de komende tijd noodgedwongen dicht moet blijven, zo schrijft de eigenaar op Facebook.

Brandstichting
Volgens de eigenaar is de broodjeszaak opnieuw de dupe geworden van brandstichting. Het is namelijk niet voor het eerst dat er brand heeft gewoed bij de horecazaak. Begin dit jaar heeft de lunchroom ook al de nodige schade opgelopen na een brand. Ook de politie gaat uit van brandstichting.

Bewakingsbeelden
"Kennelijk wil iemand ons kapot maken, maar dat gaat hem niet lukken", zegt eigenaar Roger Offermanns. Volgens de getroffen ondernemer staat de dader onherkenbaar op bewakingsbeelden. "De politie verzekert dat er meer mankracht wordt vrijgemaakt."

Lees ook: Opnieuw brand bij een broodjeszaak op Woonboulevard

Opmerkelijk
Op Tweede Kerstdag legde een felle brand broodjeszaak Bufkes op de Woonboulevard in de as. De oorzaken van beide branden zijn nooit duidelijk geworden.

Lees ook: Broodjeszaak Bufkes weer open na verwoestende brand

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen