Fortuna Sittard-coach Claudio Braga

Nog een prijsje voor Fortuna: Bronzen Stier voor Braga

Enkele dagen na de promotie naar de Eredivisie en de daarbij horende festiviteiten, mag Fortuna Sittard opnieuw een trofee aan de prijzenkast toevoegen.

Opnieuw prijs voor Fortuna: Semedo wint Bronzen Stier

Aanvaller Lisandro Semedo van periodekampioen Fortuna Sittard is verkozen tot beste speler van de tweede periode in de Jupiler League.

Fortuna Sittard valt alsnog in de prijzen

Fortuna Sittard-aanvoerder Perr Schuurs en coach Sunday Oliseh hebben allebei een zogeheten Bronzen Stier in de wacht gesleept.

Uitblinkende Fortunees genomineerd voor Bronzen Stier

Fortuna Sittard-aanvaller Djibril Dianessy (21) is genomineerd voor een Bronzen Stier, in de categorie 'beste speler van de periode'.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten