Overslaan en naar de inhoud gaan

Bronzen plak voor Juul Franssen op WK in Japan

Geplaatst opwoensdag 28 augustus 2019 - 13:13

De Reuverse judoka Juul Franssen (29) heeft de bronzen plak veroverd op het WK in Japan. In de strijd om de derde plek versloeg ze landgenote Sanne Vermeer.

Franssen won de kraker met een heupworp.

Opnieuw brons
Vorig jaar won de judoka uit Reuver ook al brons op het WK, toen de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku. De enige partij die Franssen tijdens dit WK verloor was van de grote favoriet Clarisse Agbegnenou. De Française is drievoudig wereldkampioen in de klasse onder de 63 kilogram. In de halve finale was de Française met een waza-ari te sterk.

Vrijloot
Franssen had in de eerste ronde een vrijloot. In de tweede ronde, tegen Ketleyn Quadros, draaide ze goed warm en gooide ze de 31-jarige Braziliaanse snel op de rug. Jing Tang uit China was het volgende slachtoffer van Franssen. De Chinese werd met waza-ari op achterstand gezet. In de vierde ronde had Franssen het zwaar, maar wist ze toch de overwinning op de Duitse Martyna Trajdos over de streep te trekken.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen