Overslaan en naar de inhoud gaan

Bronzen medaille voor 'Heerlense' bowlingdames in Brussel

Geplaatst opzaterdag 16 juni 2018 - 20:09

Op het Masters-event in Brussel heeft het Nederlandse vrouwenbowlingteam van de Heerlense bondscoaches Dan French en Ton Plummen nog een bronzen medaille toegevoegd.

Bowlster Nicole Sanders eindigde als derde en pakte na de bronzen plak van vrijdag nog een een keer brons. Sanders was de eerste ronde vrij. In de tweede ronde stuurde Sanders tegenstandster Victoria Johansson terug naar Zweden.

In de kwartfinale had Sanders weinig moeite met de jonge Duitse Saskia Malz. En dus verzekerde de Nederlandse zich van de vijfde medaille in de geschiedenis bij de vrouwen. In de halve finale redde Sanders het niet tegen de Finse Eliisa Hiltunen, maar na zes jaar zonder prijzen heeft het Nederlands team zich in Brussel met twee derde plaatsen laten zien.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen