Overslaan en naar de inhoud gaan

Brons voor Schloesser, kans op plak voor Wijler

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 20:50

Twee Limburgse handboogschutters hebben zich in de strijd om de medailles gemengd tijdens de Wereldbeker in het Turkse Antalya.

Steve Wijler uit Horn heeft zich geplaatst voor de Recurve-eindstrijd zondag. In de finale moet de als vierde geplaatste Wijler het opnemen tegen de Amerikaan Ellison, die als derde is geplaatst.

Brons
Mike
Schloesser uit Weustenrade was in de discipline Compound als eerste geplaatst, maar zal genoegen moeten nemen met een bronzen plak. Schloesser werd derde nadat hij 'in de kleine finale' de Columbiaan Munoz versloeg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen