Overslaan en naar de inhoud gaan

Brons voor Schloesser, kans op plak voor Wijler

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 20:50

Twee Limburgse handboogschutters hebben zich in de strijd om de medailles gemengd tijdens de Wereldbeker in het Turkse Antalya.

Steve Wijler uit Horn heeft zich geplaatst voor de Recurve-eindstrijd zondag. In de finale moet de als vierde geplaatste Wijler het opnemen tegen de Amerikaan Ellison, die als derde is geplaatst.

Brons
Mike
Schloesser uit Weustenrade was in de discipline Compound als eerste geplaatst, maar zal genoegen moeten nemen met een bronzen plak. Schloesser werd derde nadat hij 'in de kleine finale' de Columbiaan Munoz versloeg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen