Overslaan en naar de inhoud gaan

Brons voor poolbiljartster Tamara Peeters in Euro-Tour

Geplaatst opzaterdag 4 augustus 2018 - 22:23

Tamara Peeters-Rademakers heeft brons gewonnen bij de Euro-Tour in Veldhoven.

De wedstrijd voor poolbiljarters werd gehouden in aansluiting aan de Europese kampioenschappen.

Vroegtijdig uitgeschakeld
De uit Geleen afkomstige Peeters won tijdens de Europese kampioenschappen een zilveren plak bij het 8-ball en brons met het vrouwenteam. Bij het 9-ball werd zij vroegtijdig uitgeschakeld.

Geen potten breken
Peeters had de voorbije dagen meerdere tegenstanders verslagen en moest het zaterdag in de halve finale van de Eurotour opnemen tegen de Jasmin Ouschan. Peeters kon geen potten breken tegen de Oostenrijkse en verloor met 7-3. Ouschan bleek in de finale met dezelfde cijfers ook te sterk voor Oliwia Czuprynska uit Polen. De Limburgse deelt de derde plaats met Sara Rocha uit Portugal.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen