Overslaan en naar de inhoud gaan

Brons voor Nicole den Dulk bij EK paradressuur

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 21:50

Nicole den Dulk heeft in Rotterdam een bronzen plak gewonnen op het EK paradressuur.

De geboren Tegelse reed met haar paard Wallace N.O.P. een score van 73,353% in Grade II.

Kanshebber
Den Dulk gold als een van de kanshebbers voor de titel in Grade II en beet de spits af bij de para-dressuurruiters. Ze werd door drie van de vijf juryleden op de tweede plaats gezet. De Britse Georgia Wilson kreeg van het Duitse jurylid 76,176% toegekend en kwam daarmee op een gemiddelde score, wat een fractie hoger was dan de score van Den Dulk.

De Oostenrijker Pepo Puch won de gouden medaille. Hij scoorde met Sailor’s Blue 75,235%.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen