Overslaan en naar de inhoud gaan

Brons voor Limburgse karateka's op Paris Open

Geplaatst opmaandag 24 januari 2022 - 14:49

Karateka's Ingrid Creemers uit Maastricht en Rob Timmermans uit Heerlen hebben allebei een medaille behaald op het prestigieuze Paris Open.

In de Franse hoofdstad wonnen beide Limburgers de bronzen medaille.

Timmermans
Rob Timmermans won in de grote Parijse evenementenhal 'Stade Pierre de Coubertin' zijn eerste wedstrijd gemakkelijk met 9-1 van een Fransman. Maar in de volgende ronde was Mehd Filali, eveneens uit Frankrijk, nipt te sterk. Daardoor werd Timmermans, die uitkomt in de klasse boven de 84 kilogram, doorverwezen naar de herkansingsronde. Daar pakte hij twee overwinningen, genoeg voor de bronzen medaille. Brian Timmermans, de jongere broer van Rob, werd in de eerste ronde uitgeschakeld in de klasse onder de 84 kilogram.

Creemers
Ingrid Creemers, die uitkomt in de klasse boven 68 kilogram, begon goed aan het toernooi met twee overwinningen. In de derde partij moest ze haar meerdere erkennen in Fortesa Orana uit Kosovo, de nummer 20 van de wereldranglijst. In de herkansing won de 25-jarige Maastrichtse van Areej Amereh uit Saoedi-Arabiƫ met 3-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen