Overslaan en naar de inhoud gaan

Brons voor handboogschutter Mike Schloesser

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 19:03

Het Nederlands compoundteam heeft brons veroverd op het WK handboogschieten in Den Bosch.

Oranje, dat naast Mike Schloesser uit Weustenrade, bestaat uit Peter Elzinga en Sil Pater, versloeg in de strijd om de derde plaats Columbia nipt met 231 om 230.

Eerste WK-medaille
Het is voor Nederland de eerste WK-medaille ooit op dit teamonderdeel. Columbia was als vijfde geplaatst, Nederland als zevende. Zuid-Korea won de eindstrijd zaterdag. Het versloeg Turkije met 235-233.

Zondag opnieuw in actie
Zondag komt Oranje op het Olympisch onderdeel recurve in actie. Ook dan wordt er gestreden voor de 3e plaats. Voor het Nederlands team komen Steve Wijler uit Horn, Sjef van den Berg en Rick van der Ven in actie. Het als eerste geplaatste Zuid-Korea is dan de opponent. De eindstrijd gaat verrassend tussen China en India.

Recurve gemengd
Zondag staat verder nog de finale recurve gemengd op het programma. Daarin schieten voor Nederland Gabriela Bayardo en Sjef van den Berg. De van oorsprong Mexicaanse woont -samen met haar vriend Mike Schloesser- in Nuth.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen