Bronsgieten, brons, smelten, omsmelten, gieten, bronzen (stock)

Dieven aan de haal met bronzen beelden uit atelier Schimmert

Uit een beeldenatelier in Schimmert is in de nacht van donderdag op vrijdag een onbekend aantal kunstwerken gestolen.

Bronzen plak voor Juul Franssen op WK in Japan

De Reuverse judoka Juul Franssen (29) heeft de bronzen plak veroverd op het WK in Japan. In de strijd om de derde plek versloeg ze landgenote Sanne Vermeer.

Juul Franssen pakt brons op Grand Slam Bakoe

Judoka Juul Franssen heeft een bronzen medaille veroverd op de mat in Azerbeidzjaan.

Brons voor Nederlandse handbalvrouwen op EK in Parijs

De Nederlandse handbalvrouwen hebben op het EK in Parijs brons gewonnen.

Juul Franssen uit Reuver wint brons op WK judo

Juul Franssen heeft op het wereldkampioenschap judo in Bakoe een bronzen plak behaald. Zij versloeg in de strijd om de derde plek in de categorie tot 63 kilo Martyna Trajdos uit Duitsland.

Brons voor judoka Mark van Dijk in Teplice

Mark van Dijk van Judoclub Helden heeft bij de Europa Cup voor junioren in het Tjechische Teplice een bronzen plak gehaald.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten