GGD-BCO 3

Bron- en contactonderzoek blijft op volle sterkte

De besmettingscijfers blijven dalen, maar dat betekent niet dat het bron- en contactonderzoek van de GGD'en op een lager pitje wordt gezet. Wel wordt positief geteste personen nu niet meer gevraagd om zelf hun contacten op de hoogte te stellen van een besmetting.

callcenter, telefoneren, bellen, bron- en contactonderzoek (stock)
Flinke uitbreiding medewerkers bron- en contactonderzoek

De GGD Limburg Noord gaat het team dat bron- en contactonderzoek doet bijna verdubbelen. Dat is nodig vanwege het steeds sterker oplopend aantal besmettingen.

Christian Hoebe (11 aug 2020)
Hoebe: 'Het gaat goed met bron- en contactonderzoek'

De GGD Zuid-Limburg heeft geen problemen met bron-en contactonderzoek. Dat zegt Christian Hoebe, hoofd infectieziektenbestrijding van de GGD.

GGD Limburg-Noord (24 sept 2020)
Testcapaciteit corona GGD Limburg-Noord fors omhoog

De GGD Limburg-Noord kan vanaf vrijdag 800 coronatesten per dag laten uitvoeren. Nu zijn dat er nog 500.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane