Overslaan en naar de inhoud gaan

Brommobiel gehandicapte Sjoerd weer terecht

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 15:14

De gestolen brommobiel van spierziektepatiƫnt Sjoerd Kempkens uit Sittard is weer terecht.

De oranje Aixam is donderdag teruggevonden in Hoensbroek. De brommobiel werd afgelopen weekend gestolen in Sittard.

Oplettend
Een oplettende vrouw zag de brommobiel van de Sittardenaar in haar straat staan en aarzelde niet lang. Ze nam gelijk contact op met de familie Kempkens om er melding van te maken. Na controle van de kentekenplaat bleek dat het inderdaad het voertuig van Kempkens is en werd de politie ingeschakeld.

Video: L1

Mokerslag
De brommobiel werd afgelopen weekend gestolen in Sittard. Sjoerd zat in zak en as na de diefstal. "De dieven hebben niet alleen mijn vervoermiddel afgenomen, maar ook mijn zelfstandigheid". De man kampt met spasticiteit in zijn benen en kan niet goed lopen.

Lees ook: Man met beperking beroofd van brommobiel

Schade
Het 'wagentje', zoals Sjoerd liefkozend zelf zijn brommobiel noemt is niet ongeschonden gebleven. Bij de diefstal werd het contactslot gesloopt. Vrijdag wordt Sjoerd zijn vervoermiddel naar de werkplaats gebracht en gerepareerd.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie Ć©n bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen