Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brommobiel gehandicapte Sjoerd weer terecht

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 15:14

De gestolen brommobiel van spierziektepatiënt Sjoerd Kempkens uit Sittard is weer terecht.

De oranje Aixam is donderdag teruggevonden in Hoensbroek. De brommobiel werd afgelopen weekend gestolen in Sittard.

Oplettend
Een oplettende vrouw zag de brommobiel van de Sittardenaar in haar straat staan en aarzelde niet lang. Ze nam gelijk contact op met de familie Kempkens om er melding van te maken. Na controle van de kentekenplaat bleek dat het inderdaad het voertuig van Kempkens is en werd de politie ingeschakeld.

Video: L1

Mokerslag
De brommobiel werd afgelopen weekend gestolen in Sittard. Sjoerd zat in zak en as na de diefstal. "De dieven hebben niet alleen mijn vervoermiddel afgenomen, maar ook mijn zelfstandigheid". De man kampt met spasticiteit in zijn benen en kan niet goed lopen.

Lees ook: Man met beperking beroofd van brommobiel

Schade
Het 'wagentje', zoals Sjoerd liefkozend zelf zijn brommobiel noemt is niet ongeschonden gebleven. Bij de diefstal werd het contactslot gesloopt. Vrijdag wordt Sjoerd zijn vervoermiddel naar de werkplaats gebracht en gerepareerd.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen