Overslaan en naar de inhoud gaan

Broer Fernando Ricksen volgt Regillio Vrede op

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 20:56

Pedro Ricksen zal na afloop van dit seizoen Regillio Vrede opvolgen als hoofdtrainer van BSV Limburgia.

De broer van de eerder dit jaar overleden Fernando Ricksen zal bij zijn nieuwe club wel nog regelmatig ondersteund worden door Vrede en de huidige assistent-trainer van Fortuna Sittard, Kevin Hofland.

Jeugd
Het drietal zal zich ook ontfermen over de jeugdafdeling van de Brunssumse club, zo laat het bestuur weten aan L1. De hoofdmacht van Limburgia komt uit in de Tweede klasse.

NAC Breda
Dat Vrede na het lopende seizoen niet meer hoofdtrainer is, heeft ermee te maken dat die functie bij momenten lastig te combineren blijkt met het assistent-trainerschap bij Keuken Kampioen Divisie-club NAC Breda. Daar is Vrede, oud-speler en voormalig assistent-trainer van Roda JC, de rechterhand van Ruud Brood.

Vrede was sinds deze zomer hoofdtrainer bij Limburgia. Ricksen is momenteel werkzaam bij Sportclub '25 in Bocholtz.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen