Overslaan en naar de inhoud gaan

Broer Fernando Ricksen volgt Regillio Vrede op

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 20:56

Pedro Ricksen zal na afloop van dit seizoen Regillio Vrede opvolgen als hoofdtrainer van BSV Limburgia.

De broer van de eerder dit jaar overleden Fernando Ricksen zal bij zijn nieuwe club wel nog regelmatig ondersteund worden door Vrede en de huidige assistent-trainer van Fortuna Sittard, Kevin Hofland.

Jeugd
Het drietal zal zich ook ontfermen over de jeugdafdeling van de Brunssumse club, zo laat het bestuur weten aan L1. De hoofdmacht van Limburgia komt uit in de Tweede klasse.

NAC Breda
Dat Vrede na het lopende seizoen niet meer hoofdtrainer is, heeft ermee te maken dat die functie bij momenten lastig te combineren blijkt met het assistent-trainerschap bij Keuken Kampioen Divisie-club NAC Breda. Daar is Vrede, oud-speler en voormalig assistent-trainer van Roda JC, de rechterhand van Ruud Brood.

Vrede was sinds deze zomer hoofdtrainer bij Limburgia. Ricksen is momenteel werkzaam bij Sportclub '25 in Bocholtz.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen