Overslaan en naar de inhoud gaan

Broer en zus winnen NK snowboarden

Geplaatst opzaterdag 28 oktober 2017 - 17:22

Michelle Dekker en haar broer Davy Dekker zijn in Landgraaf Nederlands kampioen snowboard alpine geworden.

Het NK werd zaterdag voor het eerst in Snowworld gehouden.

Olympische Spelen
Meervoudig kampioene Michelle Dekker was met overmacht de beste bij de vrouwen. Het NK is een relatief kleine wedstrijd voor de 21-jarige topsnowboarder. Haar focus ligt op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in PyeongChang, volgend jaar. In 2014 was zij met haar zeventien jaar de jongste deelnemer aan de winterspelen in Rusland.

Video: L1

Mannen
Bij de mannen ging haar broer Davy met de overwinning aan de haal. Ondanks een enkelblessure won hij van Wout Hollestelle.

Er stonden geen Limburgers in de finales van het NK snowboard alpine.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen