Overslaan en naar de inhoud gaan

Broekmans neemt bakkerij Korsten in vlaaistad Weert over

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 13:35

Bakkerij Broekmans uit Panningen neemt bakkerij Korsten uit Weert over.

Dat heeft curator Peter Brouns vrijdag laten weten. Broekmans neemt de hoofdlocatie op de Maaspoort over, de winkel op het Oranjeplein in de Weerter wijk Moesel en het filiaal in Nederweert. Broekmans neemt ook dertig van de negentig personeelsleden over.

Lees meer: Bakkerij Korsten uit Weert failliet verklaard

Overige filialen
In totaal had de bekende bakker acht filialen in Weert, Nederweert en in het Brabantse Budel-Schoot. Over de vijf overgebleven filialen, die Broekmans niet overneemt, is de curator nog in gesprek met verschillende gegadigden. Bakkerij Korsten is begin juli failliet verklaard. Hoeveel Broekmans betaalt voor de bakkerij en winkels wil de curator niet zeggen. "Dat is straks in het faillissementsverslag te lezen."

Broekmans
Bakkerij Broekmans heeft achttien filialen in Noord- en Midden-Limburg en in Noord-Brabant. Onder meer in Venlo, Roermond, Maasbree, Asten en Someren.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen