Overslaan en naar de inhoud gaan

Broekmans neemt bakkerij Korsten in vlaaistad Weert over

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 13:35

Bakkerij Broekmans uit Panningen neemt bakkerij Korsten uit Weert over.

Dat heeft curator Peter Brouns vrijdag laten weten. Broekmans neemt de hoofdlocatie op de Maaspoort over, de winkel op het Oranjeplein in de Weerter wijk Moesel en het filiaal in Nederweert. Broekmans neemt ook dertig van de negentig personeelsleden over.

Lees meer: Bakkerij Korsten uit Weert failliet verklaard

Overige filialen
In totaal had de bekende bakker acht filialen in Weert, Nederweert en in het Brabantse Budel-Schoot. Over de vijf overgebleven filialen, die Broekmans niet overneemt, is de curator nog in gesprek met verschillende gegadigden. Bakkerij Korsten is begin juli failliet verklaard. Hoeveel Broekmans betaalt voor de bakkerij en winkels wil de curator niet zeggen. "Dat is straks in het faillissementsverslag te lezen."

Broekmans
Bakkerij Broekmans heeft achttien filialen in Noord- en Midden-Limburg en in Noord-Brabant. Onder meer in Venlo, Roermond, Maasbree, Asten en Someren.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen