Broekman Logistics opent distributiecentrum in Venlo

Het Rotterdamse Broekman Logistics heeft dinsdag een distributiecentrum van twaalf voetbalvelden groot in gebruik genomen. De hal is gebouwd op het voormalige terrein van DSM Pharma Chemicals in Venlo.

Canadees bedrijf gaat oogstmachines assembleren in Born

Het Canadese MacDon gaat in Born landbouwmachines voor de Europese markt assembleren, opslaan en distribueren. Het bedrijf heeft daarvoor een samenwerkingsovereenkomst getekend met Broekman Logistics.

Veertig nieuwe banen bij bedrijf in Born

Broekman Logistics in Born kan dankzij een nieuwe klant zijn personeelsbestand met ongeveer veertig werknemers uitbreiden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV