sexting, gsm, social media, meisje, minderjarig (stock)

Sexting-docent Broekland College komt voor de rechter

De van sexting verdachte oud-docent Danny T. van het Broekland College in Hoensbroek moet in juni voor de politierechter verschijnen.

Sexting
Ouders sexting-slachtoffer doen aangifte tegen docent

De ouders van de leerlinge van het Broekland College in Hoensbroek die slachtoffer is geworden van sexting, doen aangifte tegen docent Danny T.

stock mobiele telefoon social media
Burgemeester steekt sexting-slachtoffer hart onder de riem

Burgemeester Wilma van der Rijt heeft haar steun betuigd aan het slachtoffer van de sextingzaak op het Broekland College in Hoensbroek.

Gemeente Brunssum (30 aug 2020)
Danny T. stapt uit gemeenteraad Brunssum na sextingzaak

De van sexting verdachte Danny T. is zondag uit de gemeenteraad van Brunssum gestapt. Hij zat daar namens de politieke partij PAK. Die had hem eerder op de dag al geroyeerd.

stock mobiele telefoon social media
Lokale partij royeert raadslid om sexting

Politieke partij PAK in Brunssum heeft raadslid Danny T. per direct geroyeerd als lid. Ook moet T. zijn raadszetel opgeven omdat hij verdacht wordt van sexting.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten