Bart Broekhuizenvorst finalist Sterkste Man (13 aug 2021)

Bart (26) finalist Sterkste Man van Nederland

De Sterkste Man van Nederland komt dit jaar misschien wel uit Broekhuizenvorst. Bart Marcelissen (26) is zaterdag in het Overijsselse Kampen één van twaalf finalisten.

600 vissen weg hoogwater Broekhuizenvorst (4 aug 2021)
Visvereniging: '600 vissen kwijt door hoogwater'

Hengelsportvereniging Willem Een uit Broekhuizenvorst is alle vissen kwijt. Door het hoogwater kwamen hun visvijvers letterlijk in de Maas te liggen, waardoor ruim 600 vissen de rivier in zijn gezwommen.

steekpartij Kasteel Ooijen Broekhuizenvorst - 30 mrt 2021
Man gewond bij steekpartij: dader op de vlucht

Bij een steekpartij in Broekhuizenvorst is in de nacht van maandag op dinsdag een man gewond geraakt. De dader is te voet gevlucht.

Willem Weijs coach NAC Breda (10 jan 2019)
Weijs niet langer hoofdtrainer NAC na komst Hyballa

Willem Weijs is niet langer de hoofdtrainer van NAC. De Bredanaars hebben Peter Hyballa als permanente coach aangetrokken.

Limburg Film Festival Ruud Lenssen Maarten Brorens Bob Colaers Geniode Groot Lou Kruisbergen Venlo (12 jan 2020)
Ruud Lenssen grote winnaar Limburg Film Festival

Filmregisseur Ruud Lenssen is de grote winnaar van het Limburg Film Festival.

Willem Weijs coach NAC Breda (10 jan 2019)
Willem versus Wil: geen winnaar bij Limburgse trainertwist

De wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda kende vrijdagavond een sterk Limburgs tintje. Het duel tussen de coach Wil Boessen en Willem Weijs kreeg echter geen winnaar.

Willem Weijs trainer NAC Breda
Limburgse trainer aan roer bij NAC na ontslag Brood en Vrede

Willem Weijs is aangesteld als interim-hoofdcoach van NAC Breda.

Stroomstoring elektriciteit hoogspanning enexis
Grote stroomstoring in Swolgen en omgeving

Zo'n 1000 adressen in de omgeving van Broekhuizen, Broekhuizenvorst en Swolgen zaten dinsdag een tijdje zonder stroom.

NAC Breda legt lot deels in handen van Limburgse assistent

In de strijd tegen degradatie heeft NAC Breda de nodige wisselingen doorgevoerd in de technische staf. Nadat eerder deze week Ruud Brood (hoofdtrainer) en Regillio Vrede (assistent) al werden gepresenteerd, is nu Willem Weijs (32) toegevoegd aan het team.

Crowdfunding voor uitvaart Venlose zwerver

Stef Elbers, zoon van een Venlose zwerver die vrijdag overleed, start een crowdfundingsactie om de uitvaart van zijn vader te kunnen bekostigen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten