Taakstraffen voor dieven schutterszilver

Frans S. (47) uit Brunssum en de 54-jarige Heerlenaar John R. hebben allebei een taakstraf van 150 uur gekregen voor de verduistering van het zilver van de Kerkraadse broederschap Sint Sebastianus.

Eis: taakstraf voor 'kruimeldieven' die koningszilver stalen

Het Openbaar Ministerie eist een taakstraf van 150 uur tegen Frans S. (47) uit Brunssum en de 54-jarige Heerlenaar John R.

Dieven koningszilver wilden de buit eerlijk verdelen

De dieven van het koningszilver van schuttersbroederschap Sint Sebastianus uit Kerkrade waren van plan om de buit te verkopen en de winst eerlijk te verdelen.

Buit bij reinigingsdienst veel groter dan het koningszilver

De dieven van het koningszilver van schuttersbroederschap Sint Sebastianus uit Kerkrade hebben jarenlang ook andere goederen, zoals witgoed, verduisterd en doorverkocht.

Broederschap hoopt op duidelijkheid over schutterszilver

Broederschap St. Sebastianus uit Kerkrade hoopt dat de rechtszaak over het koningszilver meer duidelijkheid zal brengen.

Verdachten van stelen schutterszilver voor rechter

Twee mannen uit Brunssum staan dinsdag 24 januari voor de rechter. Zij worden verdacht van het stelen van schutterszilver.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane