Overslaan en naar de inhoud gaan

Britt Bongaerts grijpt naast onderscheiding

Geplaatst opmaandag 30 december 2019 - 21:29

Volleybalster Britt Bongaerts heeft maandagavond naast de Ingrid Visser Award gegrepen.

Dat is de prijs voor de beste volleyballer en volleybalster van 2019.

Meeste publieksstemmen
De international uit Roermond was bij de vrouwen één van de vijf genomineerden. Bongaerts kreeg de meeste publieksstemmen, maar de stem van de jury was uiteindelijk doorslaggevend. Die koos voor Robin de Kruijf.

Landstitel en wereldkampioenschap
"Zij is zeer succesvol bij haar club, zowel in de nationale als internationale competities", motiveert de jury haar keuze op de website Volleybalkrant.nl, de plek waar het publiek haar stem kon uitbrengen. "Met een landstitel en een wereldkampioenschap voor clubteams als gevolg. En bij het nationaal team presteerde ze uitstekend en bleef ze overeind, daar waar anderen niet goed presteerden."

Bij de mannen ging de prijs naar Nimir Abdelaziz.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen