Britt Bongaerts Roermond volleybal

Volleybalsters winnen van Duitsland en bereiken kwartfinales

De Nederlandse volleybalsters hebben de kwartfinales bereikt van het EK. Oranje versloeg Duitsland in Bulgarije met 3-1.

Volleybalvrouwen winnen ook derde groepswedstrijd op EK

De Nederlandse volleybaldames hebben ook de derde groepswedstrijd op het EK gewonnen. Het team met spelverdeler Britt Bongaerts uit Roermond versloeg in Cluj-Napoca gastland Roemenië met 3-1.

stock volleybal
Oranje volleybalsters sluiten Nations League met winst af

De Nederlandse vrouwen hebben de laatste wedstrijd van de Volleyball Nations League 2021 gewonnen.

Britt Bongaerts
Geen Final 4 voor Nederlandse volleybalsters

De Nederlandse volleybalvrouwen zijn definitief uitgeschakeld voor de Final 4 in de Nations League. Het team met Britt Bongaerts uit Roermond verloor zaterdagavond in Rimini met 3-0 van Brazilië, de nummer twee op de wereldranglijst. Het was de derde nederlaag op rij voor de Oranje vrouwen.

Britt Bongaerts Roermond volleybal
Nederlandse volleybalsters verliezen van Turkije

De Nederlandse volleybalsters met de Roermondse Britt Bongaerts in de basis hebben in de Nations League opnieuw een nederlaag geleden. Oranje verloor in Rimini met 3-0 van Turkije. Het was de vijfde nederlaag in dertien wedstrijden.

Britt Bongaerts
Verlies voor volleybalsters in Nations League

De Nederlandse volleybalsters hebben in Rimini met 3-0 verloren van Olympisch kampioen China. Het was de derde nederlaag voor de Oranje vrouwen in de Nations League.

Britt Bongaerts
Zevende zege volleybalsters in Nations League

De Nederlandse volleybalsters, met spelverdeelster Britt Bongaerts, hebben zege nummer zeven binnen bij de Nations League in het Italiaanse Rimini.

Britt Bongaerts Roermond volleybal
Volleybalsters op kwaliteit en karakter langs Polen

De Nederlandse volleybalsters hebben met Britt Bongaerts als spelverdeelster in de Nations League de zesde overwinning behaald. Oranje versloeg Polen op kwaliteit en karakter in Rimini.

Britt Bongaerts Roermond volleybal
Volleybalsters in drie sets te sterk voor Japan

De Nederlandse volleybalsters hebben de Nations League in het Italiaanse Rimini zondag vervolgd met een zege op Japan. Oranje, met in zijn gelederen Britt Bongaert uit Beegden, won met 3-0: 25-22 25-20 25-23.

Britt Bongaerts
Bongaerts leidt Nederlands team naar winst in Nations League

De Nederlandse volleybalsters, met spelverdeelster Britt Bongaerts uit Beegden, hebben hun eerste wedstrijd uit de Nations League van dit jaar op overtuigende wijze gewonnen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten