Overslaan en naar de inhoud gaan

Britse media: Pepijn Lijnders blijft bij Liverpool

Geplaatst opdonderdag 8 oktober 2015 - 17:27

Britse media weten het zeker: voor Pepijn Lijnders blijft er een plekje bij het eerste elftal van de roemruchte club.

Na het ontslag van trainer Brendan Rodgers en een groot deel van de technische staf was het onduidelijk of de de 32-jarige trainer uit Broekhuizen bij het eerste elftal van The Reds zou blijven.

Jurgen Klopp
Britse media melden echter dat Lijnders niet hoeft te vrezen voor zijn plek bij het eerste team. Ook niet als Jurgen Klopp de opvolger van Rodgers zou worden. Liverpool houdt vrijdagochtend een persconferentie. Daarin wordt vermoedelijk bekend gemaakt dat de oud-trainer van Borussia Dortmund de nieuwe trainer is van Liverpool FC.

Veel ervaring
Pepijn Lijnders werd begin dit seizoen door trainer Brendan Rodgers bij het eerste elftal gehaald. Daarvoor was hij actief bij het onder-16-team van de club. In het verleden werkte hij al bij de jeugdopleiding van FC Porto en PSV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lijnders heeft eerste etentje met Klopp er al op zitten
Liverpool-trainer Lijnders in belangstelling van Go Ahead
32-jarige Limburger in technische staf Liverpool
Debuut met winst voor Pepijn Lijnders bij Liverpool
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen