Overslaan en naar de inhoud gaan

Brits pretpark 'steelt' Toverland-muziek

Geplaatst opdinsdag 7 mei 2019 - 16:04

De muziek van Toverland blijkt in de smaak te vallen bij andere pretparken. Een Brits attractiepark heeft namelijk zonder toestemming de deuntjes van het pretpark in Sevenum gedraaid.

Toverland baalt ervan dat pretpark Lightwater Valley de officiële muziek gebruikt van het themagebied Avalon, schrijft Looopings.

Excuses
Een woordvoerster van Toverland laat aan de site weten dat het niet de bedoeling is dat de muziek ergens anders te horen is. "Wij willen niet dat onze muziek door andere bedrijven gebruikt wordt." Het Britse pretpark heeft het verzoek gekregen om de muziek zo snel mogelijk aan te passen. En dat heeft het pretpark, dat in het Engelse graafschap North Yorkshire ligt, inmiddels gedaan. Ze wisten niet dat de muziek bij Toverland hoort. "We hebben onze excuses aangeboden."

Compliment
Ondanks dat Toverland niet happy is met het oneigenlijk gebruik, vatten ze het wel als een compliment op dat de Britten de deuntjes mooi vinden om in hun eigen park te laten horen. En zij blijken niet de enige te zijn, want eind 2016 draaide Safaripark Beekse Bergen ook muziek van het Sevenums attractiepark. Na klachten is het dierenpark in Hilvarenbeek ermee gestopt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen