Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brits pretpark 'steelt' Toverland-muziek

Geplaatst opdinsdag 7 mei 2019 - 16:04

De muziek van Toverland blijkt in de smaak te vallen bij andere pretparken. Een Brits attractiepark heeft namelijk zonder toestemming de deuntjes van het pretpark in Sevenum gedraaid.

Toverland baalt ervan dat pretpark Lightwater Valley de officiële muziek gebruikt van het themagebied Avalon, schrijft Looopings.

Excuses
Een woordvoerster van Toverland laat aan de site weten dat het niet de bedoeling is dat de muziek ergens anders te horen is. "Wij willen niet dat onze muziek door andere bedrijven gebruikt wordt." Het Britse pretpark heeft het verzoek gekregen om de muziek zo snel mogelijk aan te passen. En dat heeft het pretpark, dat in het Engelse graafschap North Yorkshire ligt, inmiddels gedaan. Ze wisten niet dat de muziek bij Toverland hoort. "We hebben onze excuses aangeboden."

Compliment
Ondanks dat Toverland niet happy is met het oneigenlijk gebruik, vatten ze het wel als een compliment op dat de Britten de deuntjes mooi vinden om in hun eigen park te laten horen. En zij blijken niet de enige te zijn, want eind 2016 draaide Safaripark Beekse Bergen ook muziek van het Sevenums attractiepark. Na klachten is het dierenpark in Hilvarenbeek ermee gestopt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen