Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bril van beeld Frans Boermans tijdje zoek

Geplaatst opdinsdag 13 februari 2018 - 16:23

De bril van het onlangs in Venlo onthulde beeld van liedjesschrijver Frans Boermans is een tijd zoek geweest.

De bril verdween maandag. De kunstenares liet aan Omroep Venlo weten dat iemand flink zijn best moet hebben gedaan om de bril van het beeldje te krijgen. Het was namelijk erop gelast.

Maar maandagmiddag bleek dat de bril er tijdens de optocht per ongeluk vanaf gestoten is. Het brilletje is nog intact, aldus de omroep.

Lees ook: Standbeeld voor Venlose liedjesschrijver Frans Boermans

Markant
Frans Boermans overleed op 11 maart 1999. Hij zou dit jaar honderd zijn geworden. Het beeld is een initiatief van de Stichting Bronzen Beelden Venlo. Er komen dit jaar nog twee beelden van andere markante persoonlijkheden uit Venlo.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen