Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bril van beeld Frans Boermans tijdje zoek

Geplaatst opdinsdag 13 februari 2018 - 16:23

De bril van het onlangs in Venlo onthulde beeld van liedjesschrijver Frans Boermans is een tijd zoek geweest.

De bril verdween maandag. De kunstenares liet aan Omroep Venlo weten dat iemand flink zijn best moet hebben gedaan om de bril van het beeldje te krijgen. Het was namelijk erop gelast.

Maar maandagmiddag bleek dat de bril er tijdens de optocht per ongeluk vanaf gestoten is. Het brilletje is nog intact, aldus de omroep.

Lees ook: Standbeeld voor Venlose liedjesschrijver Frans Boermans

Markant
Frans Boermans overleed op 11 maart 1999. Hij zou dit jaar honderd zijn geworden. Het beeld is een initiatief van de Stichting Bronzen Beelden Venlo. Er komen dit jaar nog twee beelden van andere markante persoonlijkheden uit Venlo.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen