Overslaan en naar de inhoud gaan

Brigitte Heitzer straks te zien als Marilyn Monroe

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 11:30

Brigitte Heitzer uit Noorbeek heeft de rol van Marilyn Monroe in de wacht gesleept in de nieuwe Nederlandse musical 'Goodbye, Norma Jeane - de laatste nacht van Marilyn Monroe'.

Dat meldt het AD.

Première
De musical moet op 10 februari 2020 in première gaan in de Goudse Schouwburg in Gouda. 'Goodbye, Norma Jeane' is grotendeels gebaseerd op het leven van Marilyn Monroe. De musical is geschreven door Allard Blom. Het stuk wordt geregisseerd door Martin Michel. Sam Verhoeven tekent voor de muziek. Na de première trekt de musical tot eind april door heel Nederland.

Verhaal
De musical vertelt het verhaal over een jonge journalist die in 1984 ergens in Europa aanbelt bij een 58-jarige vrouw die zich Jane Edwards noemt. De ambitieuze jongeman confronteert haar met het feit dat hij haar ware identiteit kent: zij is Norma Jeane Baker, beter bekend als Marilyn Monroe. De wereld verkeert nog in de waan dat zij op 5 augustus 1962 is overleden. De verblufte vrouw laat hem binnen en haalt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat hij het verhaal niet zal publiceren.

Jonge jaren
Brigitte Heitzer zal Marilyn Monroe in haar jonge jaren neerzetten. Wie de andere rollen gaan vertolken, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Eva Perón
Op dit moment staat Brigitte Heitzer nog op de planken als Eva Perón in de musical Evita, een rol waarmee ze veel lof oogst. Eerder was ze ook te zien in onder andere Miss Saigon, The Full Monty en Tarzan.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen