Overslaan en naar de inhoud gaan

Brigitte Heitzer keert terug als Evita

Geplaatst opmaandag 19 maart 2018 - 14:32

Tien jaar nadat ze de talentenjacht 'Op zoek naar Evita' won en daarmee de hoofdrol in de wacht sleepte in de musical Evita, kruipt Brigitte Heitzer opnieuw in de huid van Eva 'Evita' Perron.

Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens een perspresentatie in Amsterdam. De musical die het roerige leven vertelt van de Argentijnse presidentsvrouw Eva Peron wordt opnieuw op de planken gebracht en wederom met Brigitte Heitzer in de hoofdrol.

Perfecte moment
Volgens de
Noorbeekse musicalster is dit het perfecte moment. Ze heeft het gevoel dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden. Naast Brigitte Heitzer zijn ook René van Kooten, Marijn Brouwers, Esmee Dekker en Yoran de Bont te zien in de klassieker.

Koninklijk Theater Carré
Naast Evita speelde Heitzer rollen in onder meer Tarzan, Love me Tender en Miss Saigon. Op dit moment staat ze in het theater met de voorstelling Into The Woods. Evita gaat op 22 oktober 2018 in première in Koninklijk Theater Carré en zal daarna in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen