Overslaan en naar de inhoud gaan

Brigitte Heitzer keert terug als Evita

Geplaatst opmaandag 19 maart 2018 - 14:32

Tien jaar nadat ze de talentenjacht 'Op zoek naar Evita' won en daarmee de hoofdrol in de wacht sleepte in de musical Evita, kruipt Brigitte Heitzer opnieuw in de huid van Eva 'Evita' Perron.

Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens een perspresentatie in Amsterdam. De musical die het roerige leven vertelt van de Argentijnse presidentsvrouw Eva Peron wordt opnieuw op de planken gebracht en wederom met Brigitte Heitzer in de hoofdrol.

Perfecte moment
Volgens de
Noorbeekse musicalster is dit het perfecte moment. Ze heeft het gevoel dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden. Naast Brigitte Heitzer zijn ook René van Kooten, Marijn Brouwers, Esmee Dekker en Yoran de Bont te zien in de klassieker.

Koninklijk Theater Carré
Naast Evita speelde Heitzer rollen in onder meer Tarzan, Love me Tender en Miss Saigon. Op dit moment staat ze in het theater met de voorstelling Into The Woods. Evita gaat op 22 oktober 2018 in première in Koninklijk Theater Carré en zal daarna in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen