Tien miljoen per jaar voor verduurzaming Chemelot

SitechServices, TNO, Universiteit Maastricht en Brightlands Campus Chemelot gaan samen jaarlijks tien miljoen euro steken in Brightsite.

Verhuisbericht: Fortimedix Surgical naar Chemelot Campus

Fortimedix Surgical verhuist van Nuth naar Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen.

Brightlands in trek bij hogescholen: weer verhuizing studenten

In navolging van Zuyd Hogeschool Heerlen verplaatst ook Fontys Hogeschool in Venlo haar studenten naar een Brightlands Campus.

Boomtelers krijgen geld voor onderzoek naar duurzaamheid

Limburgse boomtelers krijgen geld van de provincie om te onderzoeken of ze duurzamer kunnen werken.

Keepers niet blij met 'Limburgse' WK-bal

De Egyptische doelman Essam Al-Hadari moet in Rusland niets hebben van de nieuwe WK-bal. "Als keeper zijn wij het slachtoffer van het beleid van de FIFA'', betoogde de 45-jarige veteraan.

Leeuwendeel startende bedrijfjes op campussen nog actief

Op de vier Limburgse campussen zijn 32 van de 45 startende bedrijfjes nog steeds actief. Tien zijn er gestopt en drie beraden zich nog.

Analyse CBS/TNO: campusbeleid Limburg zinvol

De vier Brightlands campussen zijn een toegevoegde waarde voor de Limburgse economie. Ze trekken veel nieuwe bedrijven aan en zorgen voor groei.

Rabobank gaat samenwerken met Brightlands Campus

Rabobank Nederland gaat meedoen met het onderzoeksprogramma Techruption van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen.

Chemiebedrijf Sekisui breidt uit in Geleen en Roermond

Het Japanse chemiebedrijf Sekisui breidt flink uit in Limburg.

Provincie steekt miljoenen in logistiek en maaksector

De maakindustrie en logistieke sector in het Limburgse midden- en kleinbedrijf (mkb) ontvangen komende jaren in totaal 8,5 miljoen euro steun van de provincie voor innovatie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten