Brieven

Bezorger houdt 15.000 brieven achter in garagebox

Een postbezorger heeft in 2018 ongeveer 15.000 poststukken verstopt in een garagebox in Brunssum.

bombrief briefpakket postsorteerbedrijf Wiebachstraat Kerkrade (12 feb 2020)
Politie: afpersing motief voor explosieve brieven

De brief die woensdagochtend in Kerkrade ontplofte, is een afpersingsmiddel. Dat bevestigt de politie.

Belastingdienst Heerlen spit door begraven brieven

De Belastingdienst in Heerlen heeft afgelopen week 660 brieven onderzocht die maandenlang begraven lagen in een bos in Noord-Holland.

Limburg hoopt op 850 brieven voor mensenrechten

Precies zeventig jaar geleden werden de mensenrechten vastgelegd in de universele verklaring voor de rechten van de mens. In Limburg wordt ter ere van dit moment geschreven voor mensen die gevangen zitten of die onrecht wordt aangedaan.

Verloren oorlogsbrieven weer terug bij eigenaar

De brieven uit de Tweede Wereldoorlog die op het station in Utrecht waren achter gelaten, zijn weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten