Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Breuken en kneuzingen bij slachtoffer (85) Valkenburg

Geplaatst opdinsdag 25 oktober 2016 - 20:54

De 85-jarige Valkenburgse die vrijdagochtend vroeg samen met haar echtgenoot thuis werd overvallen, hield aan de beroving onder meer een gebroken rib en pink over.

Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt tijdens televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Kneuzingen
Ook waren verschillende ribben van de vrouw gekneusd, en zat ze onder de bloeduitstortingen. De vrouw werd vanwege haar verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Gekneveld
Vooral de vrouw moest het ontgelden, toen in de nacht van donderdag op vrijdag rond 2:00 uur drie mannen de woning binnendrongen. Net als haar man werd zij geslagen en daarna vastgebonden achtergelaten op de vloer van de woonboerderij aan de Beekstraat. De 88-jarige man raakte daarbij onderkoeld. De twee werden pas rond 8:00 uur in de ochtend gevonden door een familielid.

Lees ook: Overvallers Valkenburg sloegen rond 2:00 uur toe

Buit
Uit de uitzending bleek verder dat de drie overvallers verschillende spullen hebben buitgemaakt, al ging de politie daar niet dieper op in. Van de daders is nog geen duidelijk signalement, ook omdat de twee slachtoffers nog erg onder de indruk zijn van de overval. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

Lees ook: Brute overval op bejaard echtpaar Valkenburg

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Brute overval op bejaard echtpaar in Opsporing Verzocht
Dodelijke steekpartij Landgraaf bij Opsporing Verzocht
Beveiliging kerstmarkt aangescherpt na gewapende overval
Zaak neergeschoten man Heerlen in Opsporing Verzocht
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen