Overslaan en naar de inhoud gaan

Breuk Tom Dumoulin Fanclub: drie bestuursleden stappen op

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 11:32

Drie bestuursleden van de Tom Dumoulin fanclub zijn opgestapt.

Ze laten in een mail aan de leden weten dat 'onverenigbaarheid van karakters' de reden is.

Botsen
Voorzitter en oprichter Jannie Dreessen bevestigt dat. "Het botste regelmatig, de drie hadden andere interesses en denkrichtingen. Ik vind het alleen jammer dat ze dan op eigen houtje een mail sturen naar onze leden", zegt Dreessen, die samen met Roger Houben nu de fanclub runt.

200 leden
Dreessen heeft inmiddels andere mensen benaderd om plaats te nemen in het bestuur. De fanclub van Tom Dumoulin heeft een kleine 200 leden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen