Overslaan en naar de inhoud gaan

Breuk Tom Dumoulin Fanclub: drie bestuursleden stappen op

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 11:32

Drie bestuursleden van de Tom Dumoulin fanclub zijn opgestapt.

Ze laten in een mail aan de leden weten dat 'onverenigbaarheid van karakters' de reden is.

Botsen
Voorzitter en oprichter Jannie Dreessen bevestigt dat. "Het botste regelmatig, de drie hadden andere interesses en denkrichtingen. Ik vind het alleen jammer dat ze dan op eigen houtje een mail sturen naar onze leden", zegt Dreessen, die samen met Roger Houben nu de fanclub runt.

200 leden
Dreessen heeft inmiddels andere mensen benaderd om plaats te nemen in het bestuur. De fanclub van Tom Dumoulin heeft een kleine 200 leden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen