Overslaan en naar de inhoud gaan

Brem Soumaoro nieuwe speler bij MVV

Geplaatst opdinsdag 29 december 2020 - 14:26

MVV heeft een nieuwe speler. Brem Soumaoro speelt de komende maanden op amateurbasis bij de Maastrichtenaren.

De Guinees-Nederlandse voetballer is op meerdere posities inzetbaar.

Den Bosch
Soumaoro speelde de eerste maanden van het seizoen voor FC Den Bosch. In de eerste wedstrijden telkens in de basis, maar dat veranderde in de loop van het seizoen. De 24-jarige speler genoot zijn opleiding bij FC Twente en speelde daar nog een aantal oefenduels met het eerste elftal.

Italië
Daarna verkaste Soumaoro naar Go Ahead Eagles waar hij negentien wedstrijden speelde. In 2018 maakte hij de overstap naar Livorno in Italië waar hij amper aan spelen toe kwam. Daarom keerde hij weer terug in Nederland bij Jong FC Twente. Afgelopen augustus belandde hij uiteindelijk in Den Bosch.

Centrale verdediger
Soumaoro speelt over het algemeen als centrale verdediger, maar hij kan ook uit de voeten op het middenveld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen