Overslaan en naar de inhoud gaan

'Brede belangstelling voor Big Bazar'

Geplaatst opdonderdag 31 augustus 2017 - 12:14

Discountketen Big Bazar, dat onlangs door moederbedrijf Blokker Holdings in de etalage werd gezet, kan rekenen op een "brede belangstelling" van potentiële kopers.

Een zegsvrouw van Blokker stelt dat het verkoopproces in volle gang is, maar kon verder niet inhoudelijk reageren.

Investering
Big Bazar verwacht de omzet dit jaar met 10 procent op te voeren, geholpen door de opening van nieuwe winkels. Blokker blijft ondanks de verkoopplannen investeren in de keten. Hoeveel dat is, werd niet gemeld. Volgens Blokker zijn er afspraken gemaakt om 25 nieuwe winkels en een aantal verbouwingen te betalen.

Nieuwe winkels
Later dit jaar verhuizen vijf Big Bazar-winkels over naar een groter pand en worden nog zeventien nieuwe winkels geopend. Deze zijn onderdeel van de eerdere aankondiging van Big Bazar dat in 2017 in totaal dertig filialen aan het winkelbestand worden toegevoegd.

Eind dit jaar zal Big Bazar 140 winkels in Nederland en België tellen. De discountketen heeft twaalf vestigingen in Limburg: in Venray, Venlo, Roermond, Weert, Beek, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Vaals en Maastricht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen