Overslaan en naar de inhoud gaan

'Brede belangstelling voor Big Bazar'

Geplaatst opdonderdag 31 augustus 2017 - 12:14

Discountketen Big Bazar, dat onlangs door moederbedrijf Blokker Holdings in de etalage werd gezet, kan rekenen op een "brede belangstelling" van potentiële kopers.

Een zegsvrouw van Blokker stelt dat het verkoopproces in volle gang is, maar kon verder niet inhoudelijk reageren.

Investering
Big Bazar verwacht de omzet dit jaar met 10 procent op te voeren, geholpen door de opening van nieuwe winkels. Blokker blijft ondanks de verkoopplannen investeren in de keten. Hoeveel dat is, werd niet gemeld. Volgens Blokker zijn er afspraken gemaakt om 25 nieuwe winkels en een aantal verbouwingen te betalen.

Nieuwe winkels
Later dit jaar verhuizen vijf Big Bazar-winkels over naar een groter pand en worden nog zeventien nieuwe winkels geopend. Deze zijn onderdeel van de eerdere aankondiging van Big Bazar dat in 2017 in totaal dertig filialen aan het winkelbestand worden toegevoegd.

Eind dit jaar zal Big Bazar 140 winkels in Nederland en België tellen. De discountketen heeft twaalf vestigingen in Limburg: in Venray, Venlo, Roermond, Weert, Beek, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Vaals en Maastricht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen