Atletiek Rennen

Plaum en Ummels pakken goud op NK Atletiek

Maarten Plaum en Bo Ummels hebben zondag gouden medailles behaald op het Nederlands Kampioenschap Atletiek in Breda.

Kalezic NAC MVV (7 mei 2021)
MVV geeft niet veel weg, maar verliest wel van NAC

MVV heeft de uitwedstrijd bij NAC met 2-0 verloren. De Maastrichtse ploeg van trainer Darije Kalezic gaf weinig kansen weg, maar creƫerde zelf ook bijna geen mogelijkheden om aanspraak op een punt te maken in het het Rat Verlegh Stadion.

Uitspraak rechtbank, rechter
Rechter zet drie advocaten op crisis bij L1

De Ondernemingskamer van het Gerechtshof in Amsterdam heeft drie advocaten aangesteld voor het onderzoeken en aanpakken van de crisis bij L1.

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake Maastricht_HD
Penn: 'Bij onveilig gevoel, schiet Fieldlab doel voorbij'

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht adviseert haar collega om het coronaproefevenement in Breda uit te stellen. "Het doel van het Fieldlab is om te testen. Als het testen niet per se nodig is en het geeft veel verzet dan is het beter om dit evenement even uit te stellen."

Woningoverval Straelseweg Venlo (15 jun 2020)
Twee Brabanders opgepakt voor gewapende overval Venlo

De politie heeft twee verdachten opgepakt voor een gewapende overval in Venlo, 15 juni vorig jaar.

Limburgers brandmoord Breda (10 maart 2020)
OM twijfelt over vervolgen medeverdachten brandmoord

Het Openbaar Ministerie twijfelt of het nog verder moet met de opsporing van de twee medeverdachten van de zogenaamde Bredase brandmoord. Er wordt al enige tijd vanuit gegaan dat twee Limburgers betrokken waren bij die moord.

Limburgers brandmoord Breda (10 maart 2020)
Heerlenaar niet langer vast in brandmoordzaak

De Heerlenaar die deze week werd opgepakt omdat hij betrokken zou zijn bij de zogenoemde brandmoord in Breda, zit niet langer vast.

slachtoffer Breda
Celstraffen voor zes daders fatale ripdeal

Zes Limburgers zijn veroordeeld voor het beroven en vermoorden van een drugshandelaar in Breda. Het gaat om vier mannen en twee vrouwen.

Veldloop atletiek hardlopen modder
Ummels en Floris voorin in Mastboscross in Breda

Britt Ummels en Ricardo Floris zijn in de 51e editie van de Mastboscross voorin geƫindigd.

Station Breda
Conducteur met dood bedreigd: Limburger opgepakt

Een 25-jarige Heerlenaar is vrijdagmiddag op het station van Breda in de boeien geslagen, nadat hij een conducteur met de dood had bedreigd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten