Lieke Martens in actie tegen Australië

Dit is de olympische route voor Lieke Martens en co

De tegenstanders voor de Oranje Leeuwinnen tijdens de Olympische Spelen in Tokio zijn bekend. Ten koste van Brazilië, China en Zambia moet Nederland op naar een medaille.

header boek
Kookboek: 'Jagen gaat niet over schieten, maar over eten'

Geroosterde wasbeer, eekhoorn in jus, hert gestoofd in Coca-Cola. Het zijn een aantal recepten uit het boek Op Jacht van fotograaf en schrijfster Isabella Rozendaal (37) uit Maastricht.

Prostitutie sekswerk stock
Landgraafse pooier krijgt na negen jaar alsnog celstraf

Het prostitueren en huisvesten van twee Braziliaanse vrouwen heeft Ralph G. (46) uit Landgraaf negen jaar na dato een celstraf van één jaar opgeleverd. De helft daarvan is voorwaardelijk.

Prostitutie prostituee sekswerk seks stock
Braziliaanse prostituees: 'Paspoort afgepakt, amper salaris'

Twee Braziliaanse prostituees beschuldigen Ralph G. (46) uit Landgraaf van louche praktijken. Ralph zou paspoorten hebben afgepakt van 'zijn' dames en bijna alle inkomsten in eigen zak steken.

Dennis V. opgepakt in Brazilië
Limburgse drugsbaron overleden in Braziliaanse cel

De 40-jarige drugsbaron Dennis V. uit Landgraaf is vrijdag dood gevonden in een Braziliaanse cel.

'Braziliaans drugsimperium werd gerund door Limburger'

De 40-jarige Dennis V. is de spil in een enorme internationale drugsoperatie. Hij zou de leider zijn van een Braziliaanse bende die iedere maand voor ongeveer 25 miljoen euro aan drugs naar Europa verscheepte.

Prins Filipe de Ierste: 'Niks mis met Chocoprins-titel'

Geboren in Brazilië, opgegroeid in Baarlo en uitgeroepen tot prins Filipe de Ierste van De Baekvaegers in Venlo.

Limburger gewond door kogel in Brazilië

Een geboren Horstenaar, die al jaren in Frankrijk woont, is donderdag gewond geraakt door een kogel in Brazilië.

Volleybalsters houden zicht op finale

De volleybalsters hebben hun wedstrijd tegen Brazilië op het WK verloren in vijf sets.

LIVE: Gaat Max in Brazilië weer het podium betreden?

Na de winst van de vorige Grand Prix, wil Max in de laatste twee races pakken wat hij pakken kan. Maar gaat hij zondag in Brazilië weer het podium betreden?

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten