Edit - Veerpont Grevenbicht 7 mei 2021

Fietsers vast op veerpont door motorstoring

Twee fietsers en de schipper hebben vrijdag aan het eind van de middag een tijd vastgezeten op het pontje over de Maas bij Grevenbicht.

koeien gierput holst lemiers (7 feb 2021)
Zestien koeien vast in gierput: minstens vier runderen dood

Zestien koeien zijn zondag in een gierput beland in Holset bij Lemiers. Minstens vier runderen hebben het niet overleefd.

Boom omgewaaid Maastricht 10 mei 2020
Matig tot krachtige wind: boom waait om in Maastricht

De wind die zondagavond over Limburg trekt, leidt niet tot grote problemen.

Hulpdiensten rukken uit voor barbecue in Weert

In Weert zijn de politie en brandweer zondagmiddag uitgerukt omdat gedacht werd dat er brand was in een tuin.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten