Fortuna Sittard Heerenveen Wessel Dammers Branislav Ninaj Vitalie Damascan (2 feb 2020)

Verdediger Branislav Ninaj weg bij Fortuna Sittard

Branislav Ninaj vertrekt bij Fortuna Sittard. De Slowaak gaat naar het Roemeense ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dat uitkomt in de hoogste divisie.

Video: Fortunezen na affluiten met elkaar in de clinch

Het duel tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard (1-1) zaterdagvond kende een opmerkelijke afloop. De Fortuna-spelers Branislav Ninaj en Nassim el Ablak raakten in een verhitte discussie met elkaar.

Fortunees Ninaj opgeroepen voor Slowaaks voetbalelftal

Branislav Ninaj is door de bondscoach Pavel Hapal opgeroepen voor het nationale voetbal van Slowakije.

Fortuna met ruime cijfers onderuit tegen Standard Luik

In een tijdens de interlandweek ingelaste oefenwedstrijd is Fortuna Sittard onderuit gegaan tegen Standard Luik.

Fortuna Sittard legt Slowaakse verdediger vast

Fortuna Sittard heeft een nieuwe verdediger in huis gehaald. Branislav Ninaj tekende maandag een contract bij de Sittardse club.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten