Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brandweerscooter gestolen in Tegelen

Geplaatst opzaterdag 23 juni 2018 - 9:59

Een scooterdief is er in de nacht van vrijdag op zaterdag vandoor gegaan met een scooter van de Venlose brandweer.

De scooter stond voor de deur van een brandweerman uit Tegelen.

Uitruk
Die tweewieler stond daar zodat de spuitgast bij een uitruk snel bij de kazerne kan komen. Zaterdagmorgen was de scooter verdwenen.

'Fan'
De Venlose brandweer meldt de diefstal op Facebook, al wordt de dief daar nog vriendelijk 'brandweerfan' genoemd. In het bericht maakt de brandweer nog maar eens duidelijk waarom die brandweerman de scooter voor de deur had staan: "Het zou vooral vervelend zijn als we juist als jij nu snel hulp nodig hebt, een paar minuten later pas bij jou aan kunnen komen"..."

De brandweer vraagt in de post iedereen om hulp de scooter terug te vinden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen