Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer voorkomt overslaan garagebrand naar woning

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 10:41

De brandweer heeft zondagochtend in Helden kunnen voorkomen dat een uitslaande garagebrand is overgeslagen naar naastgelegen woningen.

Het vuur in de garage aan de Veldstraat brak rond 10:30 uur uit door nog onbekende oorzaak.

Gevaar voor overslaan
Bij de brand kwam veel rook vrij. De inzet van de brandweer was er vooral op gericht om te voorkomen dat de vlammen zouden overslaan naar naastgelegen woningen. Dat is uiteindelijk gelukt. De garage brandde volledig uit. De woning en de carport liepen lichte rook- en brandschade op.

Geen gewonden
Niemand is gewond geraakt. De bewoners konden het huis zelf verlaten. Ze werden door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet verder behandeld te worden.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen