Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer voorkomt overslaan garagebrand naar woning

Geplaatst opzondag 8 december 2019 - 10:41

De brandweer heeft zondagochtend in Helden kunnen voorkomen dat een uitslaande garagebrand is overgeslagen naar naastgelegen woningen.

Het vuur in de garage aan de Veldstraat brak rond 10:30 uur uit door nog onbekende oorzaak.

Gevaar voor overslaan
Bij de brand kwam veel rook vrij. De inzet van de brandweer was er vooral op gericht om te voorkomen dat de vlammen zouden overslaan naar naastgelegen woningen. Dat is uiteindelijk gelukt. De garage brandde volledig uit. De woning en de carport liepen lichte rook- en brandschade op.

Geen gewonden
Niemand is gewond geraakt. De bewoners konden het huis zelf verlaten. Ze werden door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet verder behandeld te worden.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen