Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer voorkomt dat vuur overslaat naar A2

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 20:56

De brandweer heeft maandagavond weten te voorkomen dat een brandje op een stoppelveld in Holtum oversloeg naar de snelweg A2.

Het vuur brak rond 19.20 uur om nog onbekende reden uit op een veld aan de Ruys de Beerenbroucklaan, vlak naast de snelweg.

Houten geluidswal
De brandweer rukte met groot materieel uit om het vuur te bestrijden. Wagens uit Born kregen daarbij ondersteuning van collega's uit Sittard en Susteren. Dankzij de opschaling konden brandweerlieden ervoor zorgen dat het vuur de houten geluidswal naast de snelweg niet bereikte.

Matrixborden
Uit voorzorg werd Rijkswaterstaat wel gevraagd de matrixborden op de A2 op 70 kilometer per uur te zetten. Het stoppelveld brandde helemaal af. Het vuur was rond 20.00 uur helemaal onder controle.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen