Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer voor kat z'n viool naar kanaal Nederweert

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 17:04

In de stromende regen heeft de brandweer maandagmiddag in het kanaal bij Nederweert gezocht naar een kat.

Een voorbijganger had rond 14:40 uur ter hoogte van de Niesakkerbrug een kat in het water van de Noordervaart gezien, en de brandweer gewaarschuwd.

Schepnetje
Die kwam met het nieuwe snelle interventievoertuig om te zoeken naar het onfortuinlijke dier. De brandweermensen liepen met een schepnetje tientallen meters langs de waterkant, maar het beest was nergens meer te vinden.

Onvoldaan, maar kletsnat als de spreekwoordelijke verzopen kat, togen de brandweerlieden weer terug naar de kazerne.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nederweertse kat na vier dagen uit boom gered
Vermiste kat uit boom gered in Nederweert
nederweert, kat
Kat kan geen kant op in Nederweert
Brandweer redt kat uit boom in Altweerterheide
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen