Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer vast in bos Weert na paardrij-ongeluk

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 17:20

Na hulp te hebben geboden bij een meisje dat van haar paard was gevallen, had de brandweer in Weert zondagmiddag zelf hulp nodig.

Een brandweerwagen was na de uitruk in het mulle zand vast van het bos van de Weerter- en Budelerbergen vast komen te zitten, meldt lokale nieuwssite Weertdegekste. Een tweede brandweerwagen moest er aan te pas komen om het voertuig los te trekken.

Meisje gewond
De brandweer was opgeroepen vanwege een paardrij-ongeluk, dat er in eerste instantie ernstig uitzag. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, al hoefde die uiteindelijk niet te komen. De gevallen amazone is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de ambulance had moeite om grip te vinden in het losse zand van het bosgebied.

Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrouw raakt gewond na val van paard
Traumaheli opgeroepen na val van paard in Herkenbosch
Scootmobiel Weert
Man in Weert belandt met scootmobiel in sloot
Twee gewonden bij ongeval op Ringbaan Noord in Weert
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen