Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer vast in bos Weert na paardrij-ongeluk

Geplaatst opzondag 19 juli 2015 - 17:20

Na hulp te hebben geboden bij een meisje dat van haar paard was gevallen, had de brandweer in Weert zondagmiddag zelf hulp nodig.

Een brandweerwagen was na de uitruk in het mulle zand vast van het bos van de Weerter- en Budelerbergen vast komen te zitten, meldt lokale nieuwssite Weertdegekste. Een tweede brandweerwagen moest er aan te pas komen om het voertuig los te trekken.

Meisje gewond
De brandweer was opgeroepen vanwege een paardrij-ongeluk, dat er in eerste instantie ernstig uitzag. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, al hoefde die uiteindelijk niet te komen. De gevallen amazone is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de ambulance had moeite om grip te vinden in het losse zand van het bosgebied.

Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrouw raakt gewond na val van paard
Traumaheli opgeroepen na val van paard in Herkenbosch
Scootmobiel Weert
Man in Weert belandt met scootmobiel in sloot
Twee gewonden bij ongeval op Ringbaan Noord in Weert
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen